Testimoniale clienti

 

Obiectivul Cabinetului de avocatura Leonte Oana Madalina este acela de a oferi clientilor servicii de calitate, solutii viabile si, mai ales, rezultate pe masura.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic, ne straduim in fiecare zi sa depasim in mod constant asteptarile clientilor si partenerilor nostri. Va invitam sa cititi in continuare cateva testimoniale din partea clientilor nostri, carora le multumim pe aceasta cale pentru increderea acordata.

Nastase Marian

“Fara eforturile specializate si operativitatea d-nei avocat Leonte Madalin nu as fi putut sa rezolv favorabil contestatia pe care am depus-o in cazul unei abateri disciplinare nefondate impusa mie de catre anagajatorul meu. Multumesc din suflet pentru tot sprijinul acordat!”

Paraschiva Dumitrita

“Pusa in fata unei concedieri abuzive, am apelat la Cabinetul de avocatura Leonte Madalina. Sprijinul acordat, reprezentarea calificata in dialogul cu conducerea firmei, au facut ca sa-mi rezolv pe cale amiabila acest conflict si sa imi recapat locul de munca. Nu pot decat sa recomand si altora acest cabinet.”

Cristian Manastireanu

“Am apelat, la sfatul unui prieten, la serviciile cabinetului de avocatura al doamnei Leonte Madalina pentru facilitarea incheierii unui contract de munca. Operativitatea si profesionalismul acestui cabinet m-au ajutat sa imi rezolv promt angajarea mult dorita.”

Dir. Corpodean Alexandru

“Multumesc cabinetului de avocatura Leonte Madalina pentru asistenta calificata si implicarea promta in rezolvarea unui litigiu referitor la un accident de munca petrecut in firma pe care o conduc. Adevaratii profesionisti aduc intotdeauna plusul de seriozitate si maleabilitate in rezolvarea unor probleme delicate, cum ar fi cea a unui accident la locul de munca.”

Campeanu Traian

“Multumesc pe aceasta cale d-nei avocat Leonte Madalina pentru aportul profesional si pentru rabdarea cu care m-a ajutat sa rezolv o problema delicata si cu rezonanta interumana, cea a incheierii unui litigiu privind recuperarea unor sume incasate fara temei de catre unul dintre angajatii mei. Multumesc cordial pentru sprijin si ajutor!”

Rares Constantinescu

“Exista intotdeauna atunci, cand vrei sa ajungi la un acord cu angajatii concediati, o marja de impredictibilitate. De aceea, am apelat la ajutorul unui profesionist, d-na avocat Leonte Madalina pentru a obtine o consultatie juridica pe acest palier. Rezultatul a fost unul cat se poate de favorabil ambelor parti implicate in litigiul rezolvat cat mai amiabil cu putinta.”

Mihai Dobre

“Multumesc doamnei avocat Leonte pentru suportul juridic necesar recuperarii drepturilor salariale neplatite de angajator. O recomand cu incredere”

Alina Stroie

“Am contestat decizia de concediere abuziva la timp si cu ajutorul acestui cabinet de avocatura am reusit sa primesc despagubirile cuvenite. Este bine ca de la inceput sa primesti sprijinul unor profesionisti in dreptul muncii.”