Servicii Juridice

 

Cabinetul nostru de avocatura specializat in dreptul muncii acorda asistenta si consultatii juridice pentru a solutiona situatii precum:

 • identificarea si aplicarea unor sanctiuni disciplinare
 • acordarea concediilor de studiu, medicale respectiv fara plata si concedii de odihna
 • aplicarea sanctiunilor pentru nerespectarea obligatiilor prestabilite in contractul de munca
 • stabilirea diferitelor drepturi banesti pentru angajati

De asemenea, puteti apela la biroul nostru pentru rezolvarea unor situatii complexe legate de:

 • incheierea contractelor de munca
 • efectuarea modificarilor in contractele de munca (referitoare la delegari respectiv detasari)
 • executarea contractelor de munca
 • stabilirea clauzelor din contractul de munca (de exemplu: de confidentialitate etc.)
 • intreruperea contractului de munca
 • contestatii privind hotararea angajatorului sau a unei comisii de disciplina
 • incetarea contractului de munca sau concedierea angajatului (obligatiile angajatorului si ale angajatului)

Activitatea echipei noastre se concentreaza pe apararea drepturilor persoanelor fizice, juridice, a functionarilor publici sau cu statut special in litigii cu institutiile sau autoritatile publice. Serviciile juridice de inalta calitate oferite de cabinetul nostru ii ajuta pe angajatori respectiv angajati sa-si cunoasca drepturile si obligatiile.

Va oferim cele mai bune solutii privind litigiile de munca pentru negocierea contractelor colective sau individuale de munca. Stabilirea raportului dintre angajat si angajator este foarte importanta pentru a evita eventualele neintelegeri si conflicte.

Mai mult, va ajutam sa formulati contestatiile impotriva unei decizii de concediere de catre o comisie de disciplina sau un angajator. Doriti sa va pastrati locul de munca sau sa primiti unele sume retinute din salariul dumneavoastra? Apelati la serviciile noastre de consultanta juridica pentru a va mentine functia in cadrul unei institutii, pentru a obtine daune morale sau despagubiri.

Cu ajutorul echipei noastre specializate in dreptul muncii, atat anagajatorii vor putea rezolva litigiile privind atragerea raspunderii angajatului pentru nerespectarea unor clauze precum cea referitoare la neconcurenta sau confidentialitate, cat si angajati pot sa-si apere cu succes interesele in fata anagajatorului.

Vom analiza fiecare situatie cu atentie pentru a gasi cele mai eficiente solutii in cel mai scurt timp.

Ne propunem sa oferim clientilor nostri asistenta juridica respectiv protectie legala pentru a preveni unele neintelegeri sau pentru a rezolva conflictele existente mult mai eficient.

Pentru a beneficia de serviciile juridice specializate in dreptul muncii ale cabinetului nostru de avocatura ne puteti contacta prin formularul de contact sau la tel: 0722 236 175